Ο μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός Ashoka αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματιών παγκοσμίως που εφαρμόζουν στην πράξη τις καινοτόμες ιδέες τους με στόχο την κοινωνική αλλαγή και την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.

Η Ashoka δραστηριοποιείται σε 88 χώρες και έχει υποστηρίξει και εντάξει στο παγκόσμιο δίκτυό της πάνω απο 3.000 κορυφαίους κοινωνικούς επιχειρηματίες (Αshoka Fellows), μεταξύ των οποίων δύο κάτοχοι βραβείων Νόμπελ Ειρήνης (Kailash Satyarthi και Mohammad Yunus) αλλά και ο ιδρυτής της Wikipedia, Jimmy Wales.

Το όραμα της Ashoka είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες όλου του κόσμου να σκέφτονται και να δρουν ως φορείς αλλαγής – Everyone a changemaker.

Η Ashoka βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2014. Έχει υποστηρίξει περισσότερες από 20 κοινωνικές επιχειρήσεις. Φιλοξενεί συστηματικά κορυφαίους κοινωνικούς επιχειρηματίες (Αshoka Fellows) από όλο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση του κοινού, την έμπνευση και τη δημιουργία πρόσφορου εδάφους για συνεργασίες με κοινωνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή και τη δημιουργία νέων πρωτοβουλιών.

To Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη ο 1ος Έλληνας Ashoka Fellow, βάζοντας και επίσημα πλέον την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

H LEROY MERLIN, αναγνωρίζεται ως ο ειδικός στους τομείς ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, με ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων σε 12 χώρες παγκοσμίως.

Είναι μέλος του γαλλικού ομίλου ADEO με 100.000 συνεργάτες και 1.200 καταστήματα σε 12 χώρες, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την τρίτη παγκοσμίως στην αγορά της «Βελτίωσης της Κατοικίας» (Home Improvement).

Η LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου δραστηριοποιείται από το 2005 και διαθέτει έξι καταστήματα (πέντε στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο), ενώ σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση, βελτίωση οποιουδήποτε μέρους ενός χώρου στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εμπορεύεται περισσότερους από 50,000 κωδικούς προϊόντων και υπηρεσίες που λύνουν τα χέρια των πελατών.

Απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους και αποστολή της είναι να εμπνέει και να συντροφεύει κάθε άνθρωπο για να κάνει το σπίτι των ονείρων του πραγματικότητα.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου μαζί με το μήνυμα σου στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

close-link

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας μαζί με το μήνυμα σας στην φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

close-link